Ο επαγγελματικός κατάλογος web365.gr είναι μια online εφαρμογή προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Η μεγάλη επισκεψιμότητα των μελών και των χρηστών του οδηγού, η αποδοχή της Google στις αναζητήσεις της και η επιθυμία ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων να ενταχθούν στην βάση των μελών της ιστοσελίδας οδηγούν τους διαχειριστές της σε ανάπτυξη και αναβάθμιση του λογισμικού της. Έτσι από απλό εργαλείο προβολής μετατρέπεται σε μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων με εξελιγμένες και ταχύτατες μεθόδους.

Υπάρχουν τακτικές διαδικασίες με τις οποίες ο επαγγελματικός κατάλογος web365.gr ανανεώνει τόσο τα δεδομένα των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που περιέχει, καθώς και τη μορφή και τα χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων του, δίνοντας έτσι πάντα μια σύγχρονη παρουσίαση των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που τον εμπιστεύονται για την προβολή τους.

Τα πληροφοριακά συστήματα μέσω των οποίων παρέχει τις υπηρεσίες του ο ηλεκτρονικός επαγγελματικός κατάλογος web365.gr διαρκώς αναβαθμίζονται με στόχο τη διαρκή, συνεπή και σύγχρονή παροχή πρόσβασης στις ιστοσελίδες του. Τέλος επισημαίνεται πως η ταχύτητα λειτουργίας του επαγγελματικού καταλόγου web365.gr ελέγχεται τακτικά και βελτιώνεται διαρκώς έτσι ώστε το σύνολο των επαγγελματιών και επιχειρήσεων που τον εμπιστεύονται για την προβολή τους και οι επισκέπτες του επαγγελματικού καταλόγου να εισπράτουν ταχύτατα και αξιόπιστα το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του.

Σκοπός του web365.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.

Το web365.gr είναι κατασκευασμένο και σχεδιασμένο με φιλικό τρόπο προς τη Google. Αποτέλεσμα αυτού είναι η υψηλότερη αναρρίχηση της επιχείρισής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, με αποτέλεσμα να είστε ευκολότερα προσβάσιμοι σε εκατομμύρια επισκέπτες της Google.

SEO profit

Σε αυτήν την έκδοση του οδηγού έχουμε δώσει όλη τη βάση στην αναζήτηση έτσι ώστε ένας απλός χρήστης να βρει απλά και γρήγορα την επιχείρηση, τον επαγγελματία ή το κατάστημα που θέλει. Η εφαρμογή ειναι responsive, φτιαγμένη φιλικά προς οποιαδήποτε φορητή συσκευή (smartphone , tablet κτλ) χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο επιπλέον application.

Web365.gr

Ο επαγγελματικός κατάλογος web365.gr είναι μια online εφαρμογή προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, η οποία στοχεύει σε δύο παράμετρους.

1) Ο επισκέπτης να μπορεί να βρει γρήγορα και εύκολα την επιχείριση που ψάχνει.
2) Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της κάθε επιχείρισης, οπότε και την θέσης της στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου.